default-image

Τεσσάρα του Ατρομήτου στη Λέσβο

Ποδόσφαιρο
Τεσσάρα του Ατρομήτου στη Λέσβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ατρόμητος… φιλοδώρησε τέσσερα γκολ την Καλλονή και παρέμεινε στο παιχνίδι πρόκρισης στα πλέι οφ με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του.  Το τελικό 4-2 απεικονίζει την υπεροχή της ομάδας του Περιστερίου στη Λέσβο.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με πλασέ του Ματέι και στην αμέσως επόμενη φάση έγινε το 0-2 με πλασέ του Ουσέρο. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ πολύ γρήγορα, στο 13', αλλά το τακουνάκι του Κεϊτά πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το ημίχρονο τελείωσε 0-2 και στην επανάληψη η Καλλονή μείωσε σε 1-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Γιουκαρής στο 52' και εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος. Μάλιστα έφερε και το ματς στα ίσα (2-2) με κεφαλιά του Αναστασιάδη. Όμως στη συνέχεια ο Ατρόμητος επανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 60' έκανε το 2-3 με τον Ματέι.

Στο 77' ήρθε και τέταρτο γκολ για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Ο Δαύκος απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Ματέι από την περιοχή και ο Λε Ταλέκ που ακολούθησε τη φάση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή (2-4).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκου, Γιορέντε, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Βαλιός (62' Ευαγγελιδάκης), Γιουκαρής, Μανούσος, Φαβάλι, Ξύδας (84' Γκαμάγκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (64' Γροντής), Ουσέρο, Μπρίτο (84' Λημνιός), Ματέι, Σουμπίνιο (74' Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News