default-image

Η κάθαρση έρχεται στο ποδόσφαιρο σε δέματα από courrier!

Ποδόσφαιρο
Η κάθαρση έρχεται στο ποδόσφαιρο σε δέματα από courrier!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επειδή πολλοί το παίζουν εξυγιαντές διαφόρων χώρων και ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε λίγο θα αγιογραφούν και «Αρχάγγελους της Κάθαρσης», μέχρι παράκρουσης, ας ρίξουμε μια ματιά στις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς δεμάτων, κοινώς courier, ρίχνοντας ένα καυτό και κοφτερό βλέμμα στους αποστολείς και παραλήπτες…

Κάπου στην Επικράτεια συνέβη αυτό:

Ας πούμε ότι ένας από τους «μεγάλους» που ευαγγελίζονται άσπρες μέρες με φτερά ορθοδοξίας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, είναι ο αποστολέας.

Και ας πούμε πως ο παραλήπτης είναι ένας από εκείνους που έχουν δικαίωμα ψήφου σε μια Ένωση…

ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΩΤΗ: Ο υπάλληλος της εταιρείας courier με ένα αυτοκίνητο γεμάτο μεγάλα δέματα, φτάνει στα γραφεία που γράφει η αποστολή παράδοσης…

ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: Ο υπάλληλος των γραφείων, που δεν περιμένει κάτι, ξαφνιάζεται ρωτά ποιος τα στέλνει, ρίχνει μια ματιά στην ετικέτα και αμέσως τηλεφωνεί και ενημερώνει τον άρχοντα της και του εξηγεί πως τα δέματα είναι πολλά και έχουν αποστολέα τον Δείνα!

ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΤΗ: Ο Άρχοντας, του δίνει εντολή να μην παραλάβει  τα δέματα «με καμία κυβέρνηση», λέγοντας του ότι επιτακτικά να επιστραφούν και φωνάζοντας: «Εμείς δεν κάνουμε τέτοια, να πίσω…»

ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ: Ο υπάλληλος απευθύνεται στον άνθρωπο της cοurrier και του λέει ότι έχει εντολή να μην παραλάβει τα δέματα και εισπράττει την αντίδραση του: «Τι λες άνθρωπε μου, πάτε καλά, ο άνθρωπος που σας τα στέλνει έχει πληρώνει μεταφορικά 290 ευρώ και εσείς λέτε ότι δεν τα παραλαμβάνετε; Τρελαθήκατε;»

ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΜΠΤΗ: Με ύφος αυστηρό και ενώ συνεχίζει να κοιτάζει τα φορτωμένα δέματα, ο υπάλληλος των γραφείων, απευθύνεται στον απαιτητικό μεταφορέα: «Δεν με ενδιαφέρει πόσα πλήρωσαν για τα μεταφορικά, κύριε. Η εντολή μου είναι να επιστραφούν στον εντολέα της αποστολής. Τελειώσαμε κύριε»!

Έτσι, ο οδηγός της μεταφορικής μπήκε στο αυτοκίνητο με τα πολλά δέματα, έκανε στροφή και έφυγε. Ο παραλήπτης δεν τα αποδέχθηκε.

Αυτή η σκηνή ίσως και να είναι από τις μοναδικές στο "δια ταύτα" τους, διότι σε αντίστοιχες άλλες αποστολές δεμάτων, οι παραλήπτες, έτριβαν τα χέρια τους και έσπευδαν να ανοίγουν με ανυπομονησία και χαρά τις κούτες…

Το προφανές είναι ότι τα "δέματα" περιελάμβαναν πλούσιο αθλητικό υλικό, μπάλες και άλλα χρήσιμα για… ερασιτεχνικές ομάδες που ψηφίζουν διοικήσεις των ΕΠΣ που με τη σειρά τους οι διοικήσεις με τρεις ψήφους πάνε στη συνέλευση της ΕΠΟ και ψηφίζουν ναδεικνύοντας τη διοίκηση της ΕΠΟ και με τη σειρά τους αυτές οι διοικήσεις της ΕΠΟ, χωμένες μέσα στα δέματα εκείνου ή του άλλου αποστολέα… βρίσκουν στο δρόμο τους και έναν υφυπουργό που αρέσκεται στα αυτογκολ και ως υποχρεωμένοι στον δωρητή, τα κάνουν μπάχαλο και κάθε τόσο και λιγάκι, παίζουν με το όνομα της χώρας, με τα Grexit και τα λοιπά γνωστά και μη εξαιρετέα.

Προς Θεού άλλο τα δέματα κι άλλο τα πακέτα… Μην τα συγχέουμε…

#Η ιστορία είναι όπως τις ταινίες που στηρίζονται σε απολύτως πραγματικά περιστατικά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News