default-image

Η εξίσωση, η... υπηκοότητα και οι "φορτωμένοι"!

Ποδόσφαιρο
Η εξίσωση, η... υπηκοότητα και οι "φορτωμένοι"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μόνο αυτές οι τέσσερις ομάδες, δεν υπάρχουν άλλες; Λύσεις υπάρχουν αλλά δυστυχώς πριν φύγουμε καν από εκεί μέσα, άρχισαν οι ανακοινώσεις. Ποια υπηκοότητα έχει ο ένας, τι χρώμα είναι ο άλλος… Δεν λύνονται τα προβλήματα έτσι και δυστυχώς την πληρώνουμε εμείς στο τέλος.

"Οι «4» δεν θα τα βρουν ποτέ μεταξύ τους . Ήμουνα σίγουρος και το διαπίστευσα ακόμα μια φορά. Έχουν διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, οι χορηγοί έχουν εγκαταλείψει τον συνεταιρισμό και το χειρότερο είναι ότι την πληρώνουμε εμείς οι μικροί. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ , ο ΠΑΟ η ΑΕΚ, οι ιδιοκτήτες τους έχουν λεφτά να δίνουν, εμείς που θα τα βρούμε;"

Και αυτό για την πρόταση των 12: "Υπάρχει ένας συνεταιρισμός με 16 ομάδες, υπάρχει πρόβλημα με τους «4», να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, οι υπόλοιποι 12. Αλλά αυτοί οι 12 να δηλώσουν ότι δεν είναι ούτε παραμάγαζο, ούτε εξαρτώμενος, ούτε τίποτα".

(Από συνέντευξη του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανόλη Μαθιουλάκη, στον ArenaFM 89.4)

Η ΓΡΑΜΜΗ

#Ότι κάτι άλλαξε στο ποδόσφαιρο των Χανίων, σε σχέση με την γραμμή (πες την ακτοπλοϊκή) Χανιά-Πειραιάς, φαίνεται αποκαλυπτικά από τις δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων Γιώργου Βούρβαχη και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανόλη Μαθιουλάκη. Πως και σε τι εύρος και άλλα ποσοτικά ή ποιοτικά χαρακτηριστικά, θα το δείξει η «αυτοψία» (η συνέχεια…)

Η ΕΞΙΣΩΣΗ

#Όταν ο ένας θέλει να κερδίσει χρόνο για τα ατομικά του συμφέροντα, ο άλλος πρέπει να «πουλήσει» τον χρόνο της ιστορίας, του παρόντος και του μέλλοντος ενός συλλόγου, για να βγει η εξίσωση».

ΟΙ "ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ"

#Γιατί είναι τόσο πολύ «φορτωμένοι» οι παλιοί παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ, από μια συνέντευξη πανελλήνιου εύρους από πρώην στενό συνεργάτη τους; Για τον ίδιο λόγο-αιτία που εκείνος «φορτώθηκε» πολύ μερικούς μήνες νωρίτερα, από μια συνέντευξη που είχε δώσει επίσης σε πανελλήνιο μέσο, ένας από την ομάδα εκείνης της εποχής. Και στις δύο περιπτώσεις βάρυνε το αίσθημα της αδικίας!

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

#Οι βραβεύσεις της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας) επιβαρύνουν τους αθλητές και τις αθλήτριες από την ελληνική περιφέρεια. Για να πάει δηλαδή ένα παιδί με διάκριση συνοδευόμενο από τη μητέρα του (π.χ.), θα χρειασθεί ένα ολόκληρο μηνιάτικο σε έξοδα ταξιδίου, διαμονής και διατροφής… Ξέρω περιπτώσεις που θα στερηθούν της εμπειρίας και της τιμής, λόγω κοστολογίου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News