default-image

Αναζητά εναλλακτικές ο Πογιέτ

Ποδόσφαιρο
Αναζητά εναλλακτικές ο Πογιέτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτικές  λύσεις αναζητά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο  Γκουστάβο Πογέτ μετά τον τραυματισμό του Σουκουλίνι, την απουσία του τιμωρημένου Μάνταλου και το γεγονός ότι είναι ανέτοιμος ο Κορδέρο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ φαίνεται πως ακόμη δεν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει και χθες στις δοκιμές χρησιμοποίησε τόσο το αγαπημένο του 4-3-3, όσο και το 4-4-2. Στο πρώτο (4-3-3) πέραν των σίγουρων Σιμόες και Γιόχανσον, έβαλε ως αριστερό εσωτερικό χαφ τον Βάργκας περνώντας τον Αραβίδη στα άκρα της επίθεσης. Στο δεύτερο (4-4-2) Σιμόες και Γιόχανσον ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, Μπαρμπόσα και Βάργκας οι δύο ακραίοι, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν Αραβίδης και ένας εκ των Πέκχαρτ ή Τζεμπούρ. Ο Τσέχος δείχνει να έχει προβάδισμα για την επίθεση σε σχέση με τον Αλγερινό, εκτός κι αν επιλεγεί σχήμα με τον Αραβίδη στην επίθεση και «χωρέσει» στα άκρα ένας εκ των Μπουονανότε ή Πλατέλλα.

Ο Μπαρόχα έχει τον πρώτο λόγο για το τέρμα, στην άμυνα υπάρχει το μόνιμο ερώτημα για τους δύο από την τριάδα Κολοβέτσιου, Άρθο και Λαμπρόπουλου (με φαβορί τους δύο πρώτους), ενώ στα άκρα οι ξεκάθαρες επιλογές είναι οι Ντίντακ και Μπακάκης (άλλωστε ο Γκάλο είναι τιμωρημένος).

Σε ότι αφορά  τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News