default-image

Ισόπαλο 1-1 το Λεβαδειακός- Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλο 1-1 το Λεβαδειακός- Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο χωρίς νικητή έληξε το εξ΄αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο.

 Η ομάδα του Περιστερίου δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά για  να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης στη Βοιωτία. Οι Περιστεριώτες κυκλοφορούσαν πολύ καλύτερα τη μπάλα, παίζοντας κυρίως από την αριστερή πλευρά, με τον Μπίτολο. Το... κακό ήταν πως δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων. Ο Λεβαδειακός αναζητούσε τον Βαγγέλη Μάντζιο με μεγάλες μεταβιβάσεις, την ίδια ώρα που ο προπονητής του, Άκης Μάντζιος, ζητούσε από τους παίκτες του να πάρουν μέτρα και να μην κλείνονται πίσω.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 22'. Ο Ουμπίντες έβγαλε τη σέντρα από από τα δεξιά, ο Μπίτολο έκανε την προβολή μέσα στην περιοχή και ο Γιάχιτς απομάκρυνε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Στο 30' το σουτ του Ματέι έφυγε άστοχα εκτός εστίας, για να απειλήσει για πρώτη φορά ο Λεβαδειακός στο 31', όταν από εξαιρετική σέντρα του Μουλόπουλου η μπάλα πήγε άουτ.

Στο 36' το δυνατό σουτ του Μαχαμάτ έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Μπάρκας, ενώ το πολύ επικίνδυνο σουτ του Μάντζιου στο 41' πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Λε Ταλέκ, στο 39', όταν το διαγώνιο σουτ υποχρέωσε τον Βερέμκο σε διπλή προσπάθεια. Μοιρασμένο το πρώτο ματς, με τον Ατρόμητο να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας.

Εξαιρετικό το δεύτερο ημίχρονο. Στο 50' ο Λε Ταλέκ δεν κατόρθωσε να σκοράρει λόγω Μπεν, που έδιωξε τη μπάλα, κάτι ωστόσο που συνέβη στο 51' με τον Φυτανίδη. Ο Ουμπίντες εκτέλεσε κόρνερ και ο αρχηγός των "κυανόλευκων" πραγματοποίησε μια απίθανη γυριστή κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βερέμκο (0-1). Δεν κράτησε για πολύ το προβάδισμα των παικτών του Δέλλα, αφού στο 56' ήρθε η ισοφάριση (1-1). Ο Κεϊτά ανέτρεψε στον Μερεμπασβίλι, ο Μάντζιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Ο Ρουμάνος Ματέι σπατάλησε μια μοναδική ευκαιρία για το 1-2 στο 57'. Βγήκε απέναντι στον Βερέμκο, αλλά ο Λευκορώσος απέκρουσε. Ήταν η σειρά των Βοιωτών να φτάσουν κοντά στο γκολ, αλλά την προβολή του Ουμπίντες έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τριποτσέρης. Στο 68'ο Μπεν τραυματίστηκε στο δοκάρι με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και να περάσει στο ματς ο Μπελγκαζουανί, ο οποίος λόγω προβλήματος στο μάτι μετρούσε πριν από αυτό το ματς 28 λεπτά συμμετοχής! Ο Τριποτσέρης άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο 72', καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μαχαμάτ πέρασε στα στόπερ δίπλα στον Γιάχιτς μετά την αρνητική για τον Λεβαδειακό εξέλιξη.

Στο 84' ο Βερέμκο προχώρησε σε μια ακόμα καίρια απόκρουση. Ο Λε Ταλέκ από έξυπνη πάσα του Ουμπίντες βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ του Λεβαδειακού, ο οποίος ωστόσο εξουδετέρωσε το πλασέ του Γάλλου. Όσο περνούσε η ώρα ο Ατρόμητος έσφιγγε τον κλοιό, αλλά οι Βοιωτοί κρατούσαν έστω και με παίκτη λιγότερο. Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 90'+5', ο Παπαδόπουλος σκόραρε με κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ του Ουμπίντες, αλλά υποείχθηκε ορθώς σε θέση οφσάιντ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μαχαμάτ, Ατζαγκούν (61' Καψάσκης), Μπεν (68' Μπελγκαζουανί), Ντομοβτσίσκι (46' Τόπι), Μερεμπασβίλι, Μάντζιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τ. Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές (87' Λημνιός), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουμπίντες, Κεϊτά, Μπρίτο, Ματέι (68' Γροντής), Στόιτσεφ (80' Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ.

Πηγή: http://www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News