default-image

Το κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο Περιστέρι

Ποδόσφαιρο
Το κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο κατηγορητήριο που συνέταξε ο αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας «καίει» ΑΕΚ και Ατρόμητο για τα μεταξύ τους επεισόδια στο Περιστέρι και αυτό σημαίνει ότι η τιμωρία τους αναμένεται βαριά.

Η «Live Sport» σε δημοσίευμα της τονίζει ότι οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με ακόμα σκληρότερη τιμωρία, σε περίπτωση που σήμερα ή αύριο ασκηθούν διώξεις κατά των δύο ΠΑΕ για εκτεταμένα επεισόδια.

Η Ένωση κατηγορείται για είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς, από την οποία σημειώθηκαν βιαιοπραγίες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση για την οποία προβλέπεται πρόστιμο 100.000 ευρώ και καθώς και τιμωρία δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων.

Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι κατηγορούνται  για ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων πριν και μετά το ματς, για την οποία προβλέπεται πρόστιμο 20.000 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων, καθώς και για το άναμμα πυρσών και καπνογόνων, για το οποίο η ΑΕΚ είναι υπότροπη.

Ανάλογο είναι και το κατηγορητήριο για τον Ατρόμητο που επίσης κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Οι παραπάνω τιμωρίες θα είναι σαφώς βαρύτερες, αν ασκήσει κατά των δύο ΠΑΕ δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Σε αυτή την περίπτωση οι δύο ομάδες  κινδυνεύουν με δύο αγωνιστικές τιμωρία της έδρας, 150.000 πρόστιμο, καθώς και αφαίρεση βαθμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News