default-image

Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Βαγγέλη Δημητρόπουλο από την Φθιώτιδα όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 7/2 για την 21η αγωνιστική της Super League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη ορίστηκε ο Σταύρος Μάνταλος για τον οποίο οι «πράσινοι» φώναζαν για πέναλτι που δεν τους είχε δώσει στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός έδρας (1-2), σε μαρκάρισμα του Τζημόπουλου στον Πέτριτς στο 17ο λεπτό. Στο 67' είχε αποβάλλει τον Καρανίκα για μαρκάρισμα στον Καρέλη ως τελευταίος αμυντικός. Από τότε, ο Μάνταλος δεν είχε ξανασφυρίξει.

Στο πρωτάθλημα, τελευταίος αγώνας του ρέφερι από την Καβάλα, ήταν στο 0-2 του Ολυμπιακού επί της Καλλονής στο φινάλε του α' γύρου, στις 19/12 όπου είχε δώσει δύο πέναλτι στους «ερυθρόλευκους»: στο 9' σε χέρι του Κρολ έπειτα από σουτ του Φορτούνη και στο 32' για ανατροπή του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού από τον τερματοφύλακα Δαύκο, ο οποίος είχε αποβληθεί.

Αναλυτικά οι ρέφερι της 21ης αγωνιστικής:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Κουράκης (Ηρακλείου), 4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Δόσης (ΑΘηνών), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ: Μάνταλος (Καβάλας), Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας), 4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Μεσσήνης (Αχαΐας), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας).

ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ: Κύζας (Δράμας), Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Λάμπρου (Αν. Αττικής), 4ος: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ποντίκης (Θεσπρωτίας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών), 4ος: Κουκουλάκης (Ηρακλείου).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News