default-image

Ισόπαλοι(1-1) Λεβαδειακός και Ηρακλής

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλοι(1-1) Λεβαδειακός και Ηρακλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισοπαλία μέσα στη βροχή απόψε στη Βοιωτία για Λεβαδειακό και Ηρακλή (1-1)...

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Κάτι που έγινε, αφού μόλις στο 9', ο Μπουκουβάλας έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Τσιλιανίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Αυτό το γκολ φαίνεται πως «ξύπνησε» τους παίκτες του Λεβαδειακού, που πίεσαν για την ισοφάριση.

Αρχικά, ο Μάντζιος στο 19' τράνταξε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον και στο 37', ο Γιακουμάκης με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση έπειτα από κακό διώξιμο-στρώσιμο του Σαραμαντά έφερε το ματς στα ίσια. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τσουρίκοφ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Βέλλιος δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε αρχικά τον ίδιο καλό ρυθμό με το πρώτο μέρος. Μέχρι το 62 λεπτό, όταν ο Ηρακλής άγγιξε το 2-1 αλλά ο Πασάς με προβολή δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα, ο Γιακουμάκης δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 70' ο Μπουκουβάλας έδιωξε τη μπάλα πριν ο επιθετικός του Λεβαδειακού την… σπρώξει τα δίχτυα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά Βέλλιος και Μεντί δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα των Τσιντώτα και Χουάντερσον, αντίστοιχα. Κάπως έτσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βάτσιου, βρήκε Λεβαδειακό και Ηρακλή να παίρνουν από έναν βαθμό, με το τελικό 1-1 να αδικεί περισσότερο τους γηπεδούχους που είχαν αρκετές κλασσικές για να πάρουν το τρίποντο.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Τσουρίκοφ (46' Γιάχιτς), Στάθης, Τριποτσέρης, Νικολάου, Μεντί, Μπεν, Ντομοβτσίσκι (57' Μερεμπασβίλι), Μάγκας (65' Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης (90'+3' Λουκίνας), Μπουλούτ (77' Τσότρας), Βέλλιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News