default-image

Θέλει πρόκριση η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Ποδόσφαιρο
Θέλει πρόκριση η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονόδρομος… είναι η νίκη για την ΑΕΚ στον επαναληπτικό με τον Λεβαδειακό, το απόγευμα της Τετάρτης (13/1) στις 17:15 (OTE Sport).

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μια και έχουν πάρει τη νίκη1-0 στη Λιβαδειά και θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους στην 3η φάση της διοργάνωσης, συνεχίζοντας το απόλυτο σερί τους. Παράλληλα, στον «Δικέφαλο» θέλουν τη νίκη και για λόγους γοήτρου, παίρνοντας εκδίκηση από τους «πράσινους» για την ήττα τους στο ΟΑΚΑ, στην τελευταία αγωνιστική του 2015 για την Super League.

Από την άλλη, οι Βοιωτοί θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν εκείνη την επιτυχία τους, ούτως ώστε να «κλέψουν» το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό τον τραυματία Μπαρόχα, αφήνοντας παράλληλα εκτός τους Άρθο, Τζανετόπουλο, Γκάλο, Κρισάντους, Ανάκογλου, Γροντή, Φαγιέ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Ντούνης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Τζιμπούρ, Αραβίδης.

Ο Λεβαδειακός

Στην διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος και είναι μεταξύ των «εκλεκτών» του Έλληνα τεχνικού για τον επαναληπτικό με την Ένωση.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Τόπι, Μάγκας, Στάθης, Τσουρίκοφ, Μεντί, Μαχαίρας, Καψάσκης, Χατζηλάμπρος, Παππάς, Νικολάου, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Γιακουμάκης, Θέος, Μπεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News