default-image

Ρήτρα 300.000 από τη μεταγραφή Βλαχοδήμου

Αθλητισμός
Ρήτρα 300.000 από τη μεταγραφή Βλαχοδήμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτοχρονιάτικο "μποναμά" 300.000 ευρώ ενδέχεται να λάβει ο Ολυμπιακός από τον "αιώνιο" αντίπαλο, εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα "Goal News", ο ποδοσφαιριστής δεν αποδεσμεύτηκε πλήρως από τους "ερυθρολεύκους" το καλοκαίρι του 2015, αφού υπέγραψε ρήτρα, σύμφωνα με την οποία διατηρεί δικαίωμα επί της μετακίνησής του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Αυτός ο όρος αφορά το διάστημα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016 και σε περίπτωση που ο 24χρονος εξτρέμ δηλωθεί από άλλον ελληνικό σύλλογο, τότε οι "ερυθρόλευκοι" οφείλουν να εισπράξουν 300.000 ευρώ.

Οι "πράσινοι" δεν ανακοίνωσαν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή αλλά τη "συμφωνία" την Τετάρτη, αφού "ξεψαχνίζουν" τα όσα έχει υπογράψει ο Βλαχοδήμος για να βγάλουν (ανέξοδη) άκρη.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν δύο δρόμους για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο πρώτος αφορά τη νομική οδό, όπου θα υποστηρίξουν ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις επί ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με καθυστερημένη έκδοση δελτίου, μετά το πέρας της προθεσμίας δηλαδή, σε περίπτωση που ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει άμεσα στον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News