default-image

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ώρα για ξεκούραση  αλλά και για αλλαγές στην ΑΕΚ. Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ στους «κιτρινόμαυρους» μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό, στο τελευταίο ματς για το 2015 και για τον πρώτο γύρο στη Super League.

Εκτός του ότι είναι πολύ βαρύ να χάνεις (1-2) από τους Βοιωτούς στο «σπίτι» σου, με τους οποίους υπάρχει και κόντρα για τους γνωστούς λόγους, χάθηκε η ευκαιρία να εδραιωθεί η Ένωση στη δεύτερη θέση, μη περιμένοντας το τι θα γίνει με την Έφεση του Παναθηναϊκού για το -3 και να αυξηθεί η διαφορά από ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Αστέρα. Παράλληλα, έχει πέντε βαθμούς πίσω της τον Λεβαδειακό πλέον η ΑΕΚ και ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις αρχές του νέου έτους για τους «16» του Κυπέλλου. Ενδιάμεσα υπάρχει η αναμέτρηση (3/1, 15:00) με τον Πλατανιά στην Κρήτη για το πρωτάθλημα.

Όπως φαίνεται θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Άλλωστε το είπε κι ο Γκουστάβο Πογέτ στο Group Therapy που έγινε στα αποδυτήρια μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας. «Να είστε προσεκτικοί, θα αλλάξουν πολλά», είπε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός και αναμένεται να εφαρμοστεί και δεν πρόκειται απλά για εκνευρισμό της… στιγμής.

Πλέον, ο Πογέτ έχει ξεκάθαρη άποψη για το ρόστερ που έχει στα χέρια του, καθώς είχε ζητήσει στα τέλη Νοεμβρίου διορία 20 ημερών για να κάνει τις εισηγήσεις του. Από το μεσημέρι οι παίκτες βγαίνουν σε άδεια και όταν θα επιστρέψουν πιθανόν να ενημερωθούν για τις αποφάσεις των ιθυνόντων.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ εμφανίζονται εκνευρισμένοι με τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης, Γιώργο Κομίνη. Αναγνωρίζουν ότι η εμφάνιση της ομάδας τους δεν ήταν καλή. Αλλά, στέκονται σε κάποιες αποφάσεις του ρέφερι του ματς και κυρίως στο φάουλ που υπέδειξε εις βάρος του Γιόχανσον, στην φάση που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα. Επιπλέον, θεωρούν ότι δεν τα πήγε καλά και στον πειθαρχικό έλεγχο, επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News