default-image

Δεν δίνει τον Γκάλο στη Γάνδη η Ένωση

Ποδόσφαιρο
Δεν δίνει τον Γκάλο στη Γάνδη η Ένωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκοψε την όρεξη της Γάνδης για τον Ροντρίγκο Γκάλο η ΑΕΚ. Οι Βέλγοι, που θα συνεχίσουν στους «16» του Champions League, έχουν προσεγγίσει την «Ένωση» για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν ζητώντας να μάθουν την τιμή του.

Οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με τη Live Sport, απάντησαν στους Βέλγους πως δεν προτίθεται να πουλήσουν έναν βασικό τους παίκτη. Ο Γκάλο μπορεί να κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον της Γάνδης, ωστόσο είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ και ασφαλώς θα τιμήσει το συμβόλαιό του.

Στο μεταξύ, ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία έχουν εκφράσει, σύμφωνα με τη SportDay, ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο 27χρονος ακραίος μπορεί να νιώθει καλύτερα το τελευταίο διάστημα έχοντας πάρει συμμετοχές από τον Γκουστάβο Πογέτ, ωστόσο εφόσον υπάρξει πρόταση δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φύγει. Άλλωστε οι αραβικές ομάδες δεν φείδονται χρημάτων κι αυτό ίσως είναι ικανό να πείσει τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον ίδιο τον παίκτη.

Την ίδια ώρα, Γκουστάβο Πογέτ και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι σε διαρκή συνεργασία για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με την ΑΕΚ να κινείται πιο «ζεστά» αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για το 2015, την Δευτέρα απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει κίνηση για έναν φορ περιοχής και έναν ακραίο, δίχως να αποκλείεται κι άλλη προσθήκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News