default-image

Κοντά σε Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Κοντά σε Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαφές προβάδισμα για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ φαίνεται πως έχει ο Παναθηναϊκός. Η τελική απόφαση του Πανιωνίου θα ληφθεί μετά το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά φαίνεται πως οι «πράσινοι» έχουν αβαντάζ για δύο λόγους: αφενός μεν ο Καμερουνέζος ακραίος μεσοεπιθετικός θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό θεωρώντας πως εκεί έχει καλές πιθανότητες καθιέρωσης, αφετέρου δε το «τριφύλλι» έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, όχι κινούμενο… πλαγίως, αλλά δείχνοντας διάθεση να προσφέρει τόσο χρήματα (περίπου 150-200 χιλ. ευρώ), όσο και έμψυχα ανταλλάγματα.

 Φήμες θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με την περίπτωση Μπουμάλ, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από πουθενά. Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί και ο Ούκρα, που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μπουμάλ (ακραίος επιθετικός, κυρίως δεξιός). Ο 27χρονος Πορτογάλος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ζέκα και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρίο Άβε. Ο άλλοτε άσος της Πόρτο, της Μπράγκα, της Ολιανένσε και της Βαρζίμ έχει φέτος 14 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Σύμφωνα με τη Live Sport, με τον Στάθη Ταυλαρίδη υπάρχει εδώ και δύο μήνες συμφωνία (ίσως και υπογραφές) για την ανανέωση του συμβολαίου του για ένα χρόνο. Ο 35χρονος στόπερ μπορεί να μην είναι αμετακίνητος πλέον από το κέντρο άμυνας (παρουσία και των Σάντσεθ-Τελάντερ), ωστόσο το πιθανότερο είναι η συμφωνία να ενεργοποιηθεί και να παραμείνει στην ομάδα.

Αντίθετα, η απουσία των Μπούρμπου και Δώνη από ένα ακόμη παιχνίδι, το σημερινό του Κυπέλλου με την Κέρκυρα, μαρτυρά ξεκάθαρα πως μετρούν μέρες στο «τριφύλλι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News