default-image

Συνάντηση για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Συνάντηση για το γήπεδο της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ δείχνει να ρολάρει αγωνιστικά, αλλά σε καλούς ρυθμούς κινούνται και τα ζητήματα που αφορούν στο θέμα του γηπέδου.

Σήμερα θα γίνει στο ΥΠΑΠΕΝ κρίσιμη συνάντηση με τους ανθρώπους του Υπουργείου, της Περιφέρειας και του Δήμου, προκειμένου να ξεπεραστούν τα τελευταία εμπόδια για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και να μπει η υπόθεση στο στάδιο της διαδικασίας έκδοσης οικοδομικής άδειας.

Η πλευρά της «Ένωσης», με επικεφαλής τον πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρη Ανδριόπουλο, θα παρουσιάσουν στις άλλες πλευρές τις επιλογές για επιπλέον θέσεις στάθμευσης, αλλά και τις προτεινόμενες αλλαγές στο κυκλοφοριακό της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκκρεμεί μια συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός μέρους της Φωκών. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα απομένει η υπογραφή του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη, που αναμένεται πριν βγει το 2015 για να μπει στην τελική ευθεία η έναρξη των εργασιών, που υπολογίζεται μέχρι το Μάρτιο του 2016.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε προ ημερών πως προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί η απόκτηση ενός γρήγορου επιθετικού που θα μπορεί να παίζει και στα άκρα, ωστόσο φαίνεται πως η ΑΕΚ δεν ψάχνεται μόνο για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στην «Ένωση» δεν έχει ατονήσει η αναζήτηση ενός σέντερ φορ περιοχής και η αγορά ερευνάται ΚΑΙ για παίκτη σε αυτή τη θέση. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δείχνει διάθεση να εφαρμόσει σε πολλά παιχνίδια διάταξη με δύο επιθετικούς και για το λόγο αυτό θέλει να έχει περισσότερες επιλογές από τις τρεις υπάρχουσες, Αραβίδη, Τζεμπούρ και Κρισάντους. Ήδη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και θα ληφθούν σύντομα αποφάσεις. Στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά κι όχι να γίνουν «μπαλώματα».

Δεν θα υπάρξουν μόνο μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις, καθώς ήδη οι Γροντής, Πεταυράκης και Ανδρεόπουλος έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News