default-image

Πιάνουν επιτέλους δουλειά Στραματσόνι και Εσιέν

Ποδόσφαιρο
Πιάνουν επιτέλους δουλειά Στραματσόνι και Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια και το ντέρμπι «αιωνίων» δεν έγινε ποτέ, το ντεμπούτο του Μικαέλ Εσιέν και του Αντρέα Στραματσόνι μετατέθηκε για σήμερα στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.

Οι «πράσινοι» καλούνται να διαχειριστούν την αδράνεια των προηγούμενων είκοσι ημερών, αφού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δεν έγινε και το ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Στο «τριφύλλι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους τα όσα συνέβησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και να νικήσουν τον «Γηραιό» μέσα στην έδρα του.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει σήμερα ο Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μικαέλ Εσιέν που θα ξεκινήσει ως βασικός κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Σάντσεθ, Ταλυαρίδη και Πράνιτς.

Στον άξονα θα είναι ο Ζέκα και ο Εσιέν, με τον Ατζαγκούν και τον Καλτσά (ή τον Αμπέντ) στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καρέλης και Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Λαγός και Κλωναρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News