default-image

Εξετάζει αλλαγές ο Πογέτ στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Εξετάζει αλλαγές ο Πογέτ στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ αρχίζει σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00) και ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να δείξει αν θα επιμείνει στο 4-3-3, με το οποίο ξεκίνησε στην Κομοτηνή, αλλά τροποποίησε στην πορεία μέχρι να φτάσει στη νίκη επί του Πανθρακικού.

Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν είναι «κολλημένος» με την εν λόγω διάταξη και παρότι θέλει να τη διδάξει στους παίκτες του κι αντιλαμβάνεται πως θα χρειαστεί χρόνος για να την αφομοιώσει, θέλει να είναι ευέλικτος και δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει πλάνο στη διάρκεια ενός αγώνα. Άλλωστε φαίνεται πως θεωρεί ότι δεν έχει τα κατάλληλα υλικά για να παίξει στην εντέλεια το 4-3-3, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επιμείνει σε αυτό.

Ο «Γκας» είχε διαδοχικά τετ-α-τετ με παίκτες της ΑΕΚ στο ταξίδι της επιστροφής από τη Θράκη, θέλοντας να τους εξηγήσει τι ακριβώς περιμένει από αυτούς στο γήπεδο, ενώ θα συνεχίσει αυτή την επαφή και στη διάρκεια της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται πως για το προσεχές ματς δεν υπολογίζεται και πάλι ο τιμωρημένος Βάργκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News