default-image

Την πάτησε από τον Πανθρακικό ο ΠΑΟΚ (3-3)

Ποδόσφαιρο
Την πάτησε από τον Πανθρακικό ο ΠΑΟΚ (3-3)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ κλώτσησε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στον ουραγό Πανθρακικό και πληγώθηκε για ακόμη μια ευκαιρία από την άμυνα του, μένοντας στο ισόπαλο 3-3!

Έτσι αγνόησε τη νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη και αυτήν στο Κράσνονταρ με το ίδιο σκορ (2-1), παίζοντας σήμερα κόντρα στους «πράσινους» που παραμένουν χωρίς νίκη και έχουν τέσσερις ισοπαλίες σε δέκα ματς.

Ήρωας για τον Πανθρακικό ο Μπαϊκαρά που σημείωσε δύο γκολ με κεφαλιές (42', 77'), ενώ ο Παπαγεωργίου έβαλε γκολάρα στο 25ο λεπτό! Δύο τέρματα και για τον Ροντρίγκες (14', 47') του ΠΑΟΚ, ένα έβαλε ο Αθανασιάδης.

Δικαιολογημένα τα παράπονα των γηπεδούχων για πέναλτι στο 54', καθώς ο Παπαγεωργίου βρήκε την μπάλα με το απλωμένο του χέρι μετά από κεφαλιά του Αθανασιάδη, ενώ το ματς ήταν στο 2-2. Πιθανόν να υπάρχει πέναλτι και σε μαρκάρισμα του Μαλεζά στον Μπαϊκαρά στο 72ο λεπτό.

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, λόγω δεύτερης κίτρινης του Σερφά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Γλύκος, Κίτσιου (74΄ Τζαβέλλας), Μαλεζάς, Τζιόλης, Σκόνδρας (85΄ Κοροβέσης), Χαρίσης, Γκολάσα, Ζάιρο (Αθανασιάδης 46΄), Πέλκας, Ροντρίγκες, Μακ

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Παπαγεωρίου, Σερφά, Μελίσσης, Πουτουρίδης, Μεχία, Λαδάκης (Σέτι 59΄), Ντιγκινί, Ροζέριο (Χαβίτο 46΄), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (68΄ Φερνάντεθ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News