default-image

Πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Παούνοβιτς

Αθλητισμός
Πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Παούνοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βέλικο Παούνοβιτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει τον διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος εξήγησε στη χθεσινή σύσκεψη κορυφής στο «τριφύλλι» την απόφασή του και τους λόγους για τον οποίο μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά που είχε κάνει ο Έλληνας προπονητής.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ βρήκε στον 38χρονο κόουτς τα εξής στοιχεία: προσωπικότητα, πολύ καλός στην ψυχολογία, έχει φιλοδοξίες και δίψα για να διακριθεί, πολύ καλός σε θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Ο Παούνοβιτς αναμένεται να έρθει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ, όπου και θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τον κ. Αλαφούζο. Όπως γράφει η «Πράσινη» στον Σέρβο τεχνικό θα προταθεί διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου είναι της άποψης ότι ο κάθε προπονητής πρέπει να έχει τουλάχιστον διετή προοπτική δουλειάς.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 38χρονος κόουτς ήταν στη λίστα του «τριφυλλιού» εδώ και 1,5 μήνα βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές και είχε ενημερωθεί σχετικά, κάτι που του έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και παιχνίδια της νέας (όπως όλα δείχνουν) ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News