default-image

Απολογείται ο Ολυμπιακός για τα καπνογόνα στη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Απολογείται ο Ολυμπιακός για τα καπνογόνα στη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα πρέπει να βρεθούν το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11) τέσσερις ΠΑΕ αναφορικά με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, θα απολογηθεί ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τη Βέροια και με αφορμή τα καπνογόνα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο... σκαμνί θα καθίσουν ακόμα ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 05/11/2015 και ώρα 15:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 9η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην υπ΄ αριθμ. 4832/15/2002817 Έκθεση της Αστυνομίας και σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Πανθρακικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News