default-image

Δεν θεωρεί τελικό τον αγώνα με την Ντιναμό ο Σίλβα

Αθλητισμός
Δεν θεωρεί τελικό τον αγώνα με την Ντιναμό ο Σίλβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σημασία του αγώνα της Τετάρτης του Ολυμπιακού με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στάθηκε ο Μάρκο Σίλβα σε δηλώσεις του στο CNN Greece.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι όλοι στην ομάδα αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση αυτή ως ένα ματς που θα δώσει τρεις βαθμούς.

«Τρεις βαθμούς, που μπορεί να κρίνουν ουσιαστικά το μέλλον μας στον όμιλο», εξήγησε ο πορτογάλος τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα στο CNN Greece:

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να παλεύεις, ώστε να κερδίσεις αυτό που σου αναλογεί. Δεν κερδίζεις κάτι αν είσαι απλά απαισιόδοξος. Δεν στεκόμαστε στο τι έχει γίνει όμως. Ταμείο κάνεις στο τέλος».

Για τη νίκη επί της Άρσεναλ: «Μια νίκη στο Λονδίνο είναι ιστορική για τον σύλλογο. Δίνει όμως και τεράστια αυτοπεποίθηση στην ομάδα, στους παίκτες. Στοιχείο πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι όμως να αντιληφθούμε ότι είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ματς με τη Ντινάμο: «Ναι, είναι σημαντικός αγώνας. Όχι όμως τελικός. Δεν θα τον αντιμετωπίσουμε έτσι. Εμείς θα το δούμε σαν 3 ακόμη βαθμούς, που πρέπει να προσθέσουμε στην συνολική μας προσπάθεια. Τρεις βαθμούς, που μπορεί να κρίνουν ουσιαστικά το μέλλον μας στον όμιλο»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News