default-image

Πέρασε ξανά από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
Πέρασε ξανά από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως και στο πρωτάθλημα, όπου είχε νικήσει με 1-5, έτσι και στο Κύπελλο Ελλάδας ο Πανιώνιος πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας αυτή τη φορά με 1-2 του Παναιτωλικού.

Οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν με… αέρα στο ματς και δεν δυσκολεύτηκαν να προηγηθούν στο 10' με τον Ανσαριφάρντ. Δεν πέρασε πολύ ώρα για να γίνει το 0-2. Στο 31' ο Τασουλής έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Χαλκιαδάκη, ο οποίος σχεδόν ανενόχλητος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Παναιτωλικός μείωσε στο τελικό 1-2 στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ που πέτυχε ο Κάπελ, μετά από φοβερή ατομική ενέργεια του Βιγιαφάνιες.

Παναιτωλικός (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Καμαρά (17' Μαρκόβσκι), Κουτρομάνος, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Παπάζογλου, Μπεχαράνο (59' Ρουσκουσέδα), Πάουλο, Ρομέρο (59' Κάπελ), Μύγας, Ουάρντα.

Πανιώνιος (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Ρισβάνης (83' Οικονόμου), Μητρόπουλος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Τασουλής, Ανσαριφάρντ (72' Καραμάνος), Καθάριος (63' Σιώπης), Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μασούρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News