default-image

Με αλλαγές αλλά με τον ίδιο στόχο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά

Αθλητισμός
Με αλλαγές αλλά με τον ίδιο στόχο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής αναμένεται να δώσει ο Μάρκο Σίλβα στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTE Sport 1).

O Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Σιόβα, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σεμπά, Ιντέγε, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί περισσότερο από όλους από την αρχή της φετινής σεζόν και θα τους ξεκουράσει εν όψει της απαιτητικής συνέχειας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους υπόλοιπους παίκτες να αποδείξουν στον 38χρονο πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Ντα Κόστα, Αυλωνίτη και Τσιμίκας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζανδάρης με τον Ζντιέλαρ, με τον Κολοβό και τον Γιαννιώτα στα πλάγια. Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Φινμπόγκασον. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ερνάνι, Λάτσι, Πάρντο, Σάλιακας, Πουλίδο και Βούρος.

Δεν υπολογίζεται οι τραυματίες Μανιάτης, Φουστέρ, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News