default-image

Κοιτάζει Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Κοιτάζει Πλατανιά ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεγονός είναι πλέον το «8 στα 8» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες, αν και δεν ήταν στην καλή τους ημέρα, κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν, νίκησαν τους «κυανόλευκους» μετά τον Σεπτέμβριο του 2012 και τώρα έχουν ως στόχο να κάνουν το «11 στα 11», ένα ρεκόρ που κρατάει η ομάδα του Μπούκοβι της σεζόν 1966/67.

Τα ρεκόρ όμως δεν είναι για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως «δεν είναι στόχος μας να σπάσουμε τα ρεκόρ, παρότι μας ικανοποιηθεί αν θα γίνει. Εμείς προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε ματς και να φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Στους χθεσινούς πρωταγωνιστές συγκαταλέγονται ο Μποτία με τα δύο γκολ που πέτυχε (έφτασε τα 4 φέτος και έκανε ατομικό ρεκόρ), ο Ρομπέρτο με τις δύο επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει και οι Μαζουάκου, Κασάμι που έκαναν εξαιρετική δουλειά σε όλο το γήπεδο.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

Δεν αποκλείεται σε αυτό το ματς ο Πορτογάλος τεχνικός να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, ξεκουράζοντας αρκετούς από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν και παράλληλα να δώσει ευκαιρίες σε άλλους να αποδείξουν πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Σήμερα η προπόνηση θα είναι αφιερωμένη στην αποθεραπεία των βασικών, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Σίλβα χθες δεν υπολογίζεται τους Μπουχαλάκη, Φουστέρ, Μανιάτη και Ντουρμάζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News