default-image

Έψαχνε αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Έψαχνε αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν συμπληρωθεί μήνας για τον ΠΑΟΚ χωρίς νίκη κατάφερε χθες το βράδυ να επικρατήσει του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Και μάλιστα αυτό συνέβη με εμφατικό τρόπο. Οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ κατάφεραν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι μέσα σε 14 λεπτά. Οι Θεσσαλονικείς είχαν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα προηγούμενα τέσσερα ματς, ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη για να μπορέσουν σιγά-σιγά να παίρνουν τα πάνω τους εν όψει του δύσκολου προγράμματος που περιμένει την ομάδα το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Κροάτης τεχνικός είχε προχωρήσει σε ροτέισον στον αγώνα με την Κράσνονταρ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την Ευρώπη και προετοιμάζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για το χθεσινό ντέρμπι.

Επόμενος αντίπαλος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Πανθρακικός στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός ήταν χθες οι Τσίμιροτ, Κάτσε, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδη, Σαββίδη και από χθες προστέθηκε το όνομα του Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός υπέστη θλάση στον προσαγωγό κατά την εκτέλεση του πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ενοχλήσεις όμως έχει και ο Λέοβατς, ο οποίος είχε μείνει εκτός για έναν μήνα μετά τη θλάση που είχε πάθει στη Βέροια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News