default-image

Προχωρά η επαφή με τον προπονητή στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Προχωρά η επαφή με τον προπονητή στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εποχή Δέλλα έλαβε χθες και τυπικά τέλος στην ΑΕΚ, που έχει βάλει μπρος την αναζήτηση προπονητή. Στόχος είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα βιαστεί, χωρίς όμως παράλληλα να καθυστερεί.

Ο Στέλιος Μανωλάς θα βρίσκεται στον πάγκο σίγουρα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή, πιθανότατα και στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας με Ξάνθη και Παναθηναϊκό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την όχι μικρή λίστα προπονητών που έχουν στα χέρια τους οι «κιτρινόμαυροι», έχει προκριθεί η περίπτωση ενός και εντός της ημέρας θα υπάρξει επαφή μαζί του. Πιθανώς αυτό να συνδέεται και με το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο εξωτερικό.

Οι προτάσεις από μάνατζερ πέφτουν βροχή, με τελευταία αυτή του Χάβι Γράθια, που έχει περάσει από Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα, ενώ από το 2014 εργάζεται στη Μάλαγα. Ο Ισπανός προπονητής είναι μια περίπτωση που εξετάζεται, αν και όσο έχει συμβόλαιο δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα. Αντίθετα, καθημερινά δείχνει να υποχωρεί η λύση του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο είχε δεδομένα γίνει επαφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News