default-image

Με συνταγή… Άρσεναλ κόντρα στη Ντιναμό ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Με συνταγή… Άρσεναλ κόντρα στη Ντιναμό ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παρελθόν ανήκει ήδη από χθες για τον Ολυμπιακό η νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αυριανό αγώνα με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, και θέλουν να δώσουν συνέχεια στη σπουδαία νίκη που πήραν πριν από τρεις εβδομάδες στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με το Goal, ο Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους νταμπλούχους Ελλάδας κόντρα στους Κροάτες και αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη που χρησιμοποίησε στο «Emirates».

Μοναδική διαφορά είναι πως δεν υπολογίζεται ο Καμπιάσο (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), και πιθανότατα στη θέση του θα αγωνιστεί ο Μιλιβόγεβιτς. Έτσι λοιπόν την πιθανή ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγε.

Οι Πειραιώτες είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν για την Κροατία στις 10:30, ενώ το απόγευμα θα είναι μία χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο της Ντιναμό και νωρίτερα (στις 19:00) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου τεχνικού.

Υπενθυμίζεται πως την αποστολή αποτελούν οι Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος. Εκτός έμειναν οι Καμπιάσο, Φουστέρ, Μπουχαλάκης και Αυλωνίτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News