default-image

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ

Αθλητισμός
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μοναδικό στόχο το σερί νικών και τη διατήρηση της επαφής με την κορυφή της βαθμολογίας, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί αύριο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» σκοπεύουν στην 4η σερί τους νίκη και το ευχάριστο για τον Γιάννη Αναστασίου είναι ότι ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στην αποστολή, κάτι που φάνηκε από χθες όταν και έβγαλε την προπόνηση δίχως ενοχλήσεις.

Ο Σουηδός βρίσκεται στους 21 ποδοσφαιριστές που παίρνει μαζί του ο «Ολλανδός», αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να είναι στην ενδεκάδα. Το πιθανότερο είναι να πάρει λεπτά συμμετοχής, ως αλλαγή. Στην αποστολή είναι και Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του.

Αντιθέτως, παρέμειναν εκτός οι Εσιέν και Βέμερ, με τον δεύτερο, πάντως, να προπονείται έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα με την ομάδα. Κόπηκαν, επίσης, και οι Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Χουχούμης, Κότσαρης.

Στη διάθεση του Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης,

Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καλτσάς.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», πάσες και τελειώματα. Οι Κότσαρης, Εσιέν και Μέντες προπονήθηκαν ατομικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News