default-image

Έχει ντέρμπι Ολυμπιακός- ΑΕΚ απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ποδόσφαιρο
Έχει ντέρμπι Ολυμπιακός- ΑΕΚ απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμφίβολα το ντέρμπι Ολυμπιακού- ΑΕΚ σήμερα στις 20:30 συγκεντρώνει τα βλέμματα της 7ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Ένα ντέρμπι που περίμεναν αρκετά οι φίλαθλοι για να το δουν λόγω της απουσίας της Ένωσης από τη μεγάλη κατηγορία.

Σε ότι αφορά τον γηπεδούχο, πρωτοπόρο και αήττητο στη βαθμολογία Ολυμπιακό, το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί αλλά και το … γόητρο ενώ ανάλογος βέβαια είναι και ο στόχος της ΑΕΚ που θέλει να δείξει ότι επέστρεψε εκεί όπου ανήκει.

Στα αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον Μάρκο Σίλβα έχει να κάνει με τον Τζίμι Ντουρμάζ που ταλαιπωρούνταν από έναν τραυματισμό από το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του, κατάφερε  χθες να προπονηθεί και να θέσει υποψηφιότητα για την 11άδα. Από την άλλη όμως ο Ομάρ επέστρεψε εμφανώς επιβαρυμένος από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του και τα ταξίδια και έτσι ο προπονητής του τον άφησε εκτός.    

Ο Τραϊανός Δέλλας από την άλλη θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού στην αποστολή είναι και οι Πλατέλλας και Ανάκογλου, που αντιμετώπιζαν μικροτραυματισμούς. Μέσα και οι Μπαρόχα-Βάργκας, που την Πέμπτη επέστρεψαν έπειτα από τις υποχρεώσεις που είχαν με την εθνική Βενεζουέλας.

Ο Πλατανιάς υποδέχεται σήμερα (16:00) τον Πανθρακικό σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι. Ο Γιώργος Παράσχος άφησε εκτός αποστολής τόσο τον Ολιμπά όσο και τον τραυματία Γιακουμάκη.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σήμερα: Πλατανιάς-Πανθρακικός (16:00, Δημ. Γήπεδο Περιβολίων), Πανιώνιος-Καλλονή (18:15, Γήπεδο Νέας Σμύρνης), Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:30, Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης).

Αύριο: Βέροια-Ατρόμητος (16:00, Δημ. Στάδιο Βέροιας), Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (18:15, Δημ. Στάδιο Λιβάδειας), Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (18:15, Γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης), Ηρακλής-ΠΑΟΚ (20:30, Καυταντζόγλειο Στάδιο).

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Απόστολος Νικολαΐδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News