default-image

Συνάντηση ΑΕΚ με Δούρου για την "Αγιά Σοφιά"

Ποδόσφαιρο
Συνάντηση ΑΕΚ με Δούρου για την "Αγιά Σοφιά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμη σημαντική μέρα για την «Αγια-Σοφιά» είναι η σημερινή στην ΑΕΚ. Όχι για την περιβαλλοντική μελέτη και την έκδοση οικοδομικής άδειας, καθώς αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν πρόκειται να πάρει μπρος πριν τις αρχές του νέου έτους, αλλά για το πολεοδομικό σχέδιο μέσα στο οποίο εντάσσεται και το νέο γήπεδο της ομάδας.

Πολυμελής ομάδα της «Ένωσης», με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει απόψε (19:00) κρίσιμο ραντεβού στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Είναι η πρώτη συνάντηση που θα γίνει για το γήπεδο με την ίδια, καθώς μέχρι τώρα είχε γίνει μόνο μια επαφή με την αντιπεριφερειάρχη, και κρίνεται απόλυτα θετικό το γεγονός πως η κ. Δούρου αποδέχτηκε άμεσα το αίτημα της ΑΕΚ για συνάντηση.

Στο ραντεβού η πλευρά της ΑΕΚ θα κατέβει με… πλήρη σύνθεση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είναι παρών ως αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924», ενώ θα τον πλαισιώνουν ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ο πρόεδρος Βαγγέλης Ασλανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ως εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής ο Αλέξης Αλεξίου, αλλά και τα μέλη της εταιρείας Dimand που έχει αναλάβει το πρότζεκτ, οι κ.κ. Ανδριόπουλος, Παναγιωτίδης και Αναστασόπουλος.

Βασικό αντικείμενο συζήτησης θα είναι το έργο της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, που θεωρείται απαραίτητο για να προχωρήσει το γήπεδο. Η Περιφέρεια έχει δώσει τη συγκατάθεσή της στη μελέτη που έχει καταθέσει εδώ και ένα χρόνο η ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν θα το εκτελέσει και με πόρους από το ΕΣΠΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αναλύσουν στην κ. Δούρου και τους συνεργάτες της όλες τις πτυχές του έργου και θα παρουσιάσουν τα οφέλη που θα υπάρχουν από αυτό, θέλοντας να δημιουργήσουν έναν καλό δίαυλο επικοινωνίας μαζί της για να έχουν καλή συνεργασία με στόχο την υλοποίηση του σχεδίου.

Παράλληλα, η πλευρά της ΑΕΚ συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού, με έμφαση στους δημότες και τους εμπορικούς παράγοντες, της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να γίνει αντιληπτό πως το θέμα του γηπέδου δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο παρά τα εμπόδια που υψώνει ο δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος.

Αποφασίζει ο Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ακόμη στο σχήμα και τα πρόσωπα που θα το επανδρώσουν στη ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο Φάληρο. Το πιθανότερο είναι ο Βάργκας να μείνει στον πάγκο, καθώς μαζί με τον Μπαρόχα αναμένονται να προλάβουν μόνο την προπόνηση της Παρασκευής μετά τις υποχρεώσεις τους με τη Βενεζουέλα. Πλατέλλας, Μπουονανότε και Αραβίδης μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει» θέση μεσοεπιθετικά, ενώ «παίζεται» αν θα πάρει θέση στην ενδεκάδα και ο Μπαρμπόσα, αφού υπάρχει σκέψη για τρίτο χαφ, δίπλα σε Γιόχανσον και Σιμόες. Για τα μετόπισθεν τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Τζανετόπουλος και Λαμπρόπουλος θα είναι στην οπισθοφυλακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News