default-image

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εναντίον της Σούπερ Λίγκας

Αθλητισμός
Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εναντίον της Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναiκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα νέα «μαγειρέματα» της Σούπερ Λίγκας σε βάρος των «πράσινων» με μεταθέσεις αγώνων χωρίς καν να ερωτηθεί το «τριφύλλι»!

Οι «πράσινοι» εδώ και μέρες έχουν ζητήσει να μετατεθεί ο αγώνας τους με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, κάτι που ήθελαν και οι ακρίτες. Ωστόσο το αίτημα του Παναθηναϊκού δεν έτυχε σοβαρής αντιμετώπισης από τον Μιχάλη Αναγνώστου, γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας, σε αντίθεση με αίτημα του ΠΑΟΚ το οποίο όχι μόνο προώθησε στο συνδρομητικό κανάλι, αλλά το έκανε χωρίς καν να ρωτήσει τους «πράσινους»!

Η ανακοίνωση:

«Για ακόμα μία φορά -σε συνέχεια και της πρόσφατης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής- η συμπεριφορά και η εν γένει στάση του Γενικού Διευθυντή της Super League, Μιχάλη Αναγνώστου απέναντι στον Παναθηναϊκό εγείρει πολλά ερωτηματικά και προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Ο Γενικός Διευθυντής της διοργανώτριας αρχής παρέκαμψε τον Παναθηναϊκό και δίχως να έχει τη συγκατάθεσή μας, όπως απαιτείται βάσει κανονισμών, απέστειλε έγγραφο αίτημα στο συνδρομητικό κανάλι της Nova μεταφέροντας το αίτημα του ΠΑΟΚ ως αίτημα της Super League για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός από Κυριακή 25/10/2015 σε Δευτέρα 26/10/2015, πριν καν ενημερωθεί ή ερωτηθεί ο Παναθηναϊκός. Το αίτημα του ΠΑΟΚ παραλήφθηκε χθες από τη Super League και προωθήθηκε άμεσα στη NOVA.

Αντιθέτως, το συζητηθέν και εγκριθέν αίτημά μας κατά τη συνεδρίαση της 5/10/2015 για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Πανθρακικός - Παναθηναϊκός για τη 15η αγωνιστική -με σύμφωνη γνώμη του συλλόγου της Κομοτηνής- προωθήθηκε μόλις σήμερα στη NOVA.

Για τους ως άνω λόγους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε έγγραφη διαμαρτυρία μέσω επιστολής της προς τον Γενικό Διευθυντή της Super League, ζητώντας παράλληλα επίσημη εξήγηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News