default-image

Τον Οκτώβριο κρίνεται το μέλλον του Εσιέν

Αθλητισμός
Τον Οκτώβριο κρίνεται το μέλλον του Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμος αναμένεται να είναι ο Οκτώβριος για το μέλλον του Μικαέλ Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του συλλόγου ασχολούνται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό με το ζήτημα του 32χρονου, κάνοντας αρκετές συζητήσεις για να δουν το πώς θα το αντιμετωπίσουν.

Μάλιστα, «παίζει» και το ακραίο σενάριο να τεθεί και θέμα λύσης του συμβολαίου του, σύμφωνα με την «Πράσινη». Στο «τριφύλλι» έχουν επενδύσει πολλά πάνω του και είναι αρκετά προβληματισμένοι με την περίπτωση του, ενώ φαίνεται να θορυβήθηκαν ιδιαίτερα μετά το τράβηγμα που υπέστη στους κοιλιακούς στις 20 Σεπτεμβρίου. Το γεγονός ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις έχει προκαλέσει ακόμη πιο έντονο προβληματισμό.

Την περασμένη Τετάρτη εξετάστηκε από τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ, Παναγιώτη Κουλουμέντα και δεν διαπιστώθηκε κάτι παραπάνω από αυτό που διεγνώσθη πριν 10 ημέρες μέσω της μαγνητικής. Έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα στους κοιλιακούς (όχι στο σημείο που έκανε την χειρουργική επέμβαση).

Κανονικά, θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει τις προπονήσεις και να μπορεί να σπριντάρει χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις. Εκτιμάται ότι ο οργανισμός του Εσιέν αργεί να επανέλθει μετά από μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Γκανέζος θα ακολουθήσει για ακόμη λίγες ημέρες ειδικό πρόγραμμα και ειδική θεραπεία, ώστε να ξεπεράσει πιο γρήγορα τις ενοχλήσεις. Στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν ότι στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορέσει ο παίκτης να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα. Αν συμβεί αυτό… ΟΚ. Αν δεν συμβεί όμως τα πράγματα θα ζορίσουν ακόμη περισσότερο.

Στην περίπτωση που σε δύο με τρεις εβδομάδες από τώρα δεν έχει μπορέσει να πάρει κάποια ματς στα πόδια του για να αντιστραφεί το κλίμα και να δείξει ότι είναι σε θέση να προσφέρει ή ακόμη νιώσει εκ νέου ενοχλήσεις τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Επαναλαμβάνεται: μοιάζει με ακραίο σενάριο, το οποίο δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται «οι πράσινοι». Αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Φυσικά, δεν είναι απλό να σπάσεις το συμβόλαιο ενός παίκτη που δεσμεύεται για ακόμη δύο χρόνια με τον σύλλογο. Πάντως, ο Εσιέν προβλέπεται να πάρει σίγουρα 650.000 ευρώ ετησίως και τα υπόλοιπα είναι άλλα τόσα μέσω των μπόνους συμμετοχών και μπόνους πρόκρισης σε Champions League και Europa League.

Στην «SportDay» αναφέρεται ότι  έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με μάνατζερ για την αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News