default-image

Προσοχή στον Ατρόμητο ζήτησε ο Δέλλας

Ποδόσφαιρο
Προσοχή στον Ατρόμητο ζήτησε ο Δέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσπάθειες ώστε να δείξει στους παίκτες της ΑΕΚ ότι το ματς (4/10, 16:00) με τον Ατρόμητο είναι αρκετά… ύπουλο και πως οι «μπλε» είναι πολύ επικίνδυνοι κάνει ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Η τελευταία της νίκη ήρθε στις 31 Αυγούστου (2-1 επί του Πλατανιά). Από τότε ακολούθησαν τρεις ήττες, οι δύο εντός (από Ξάνθη και ΠΑΟΚ) και εκτός (από τον ΠΑΣ). Ο 39χρονος τεχνικός τόνισε, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, ότι οι Περιστεριώτες έχουν ποιότητα και πως το γεγονός ότι έχουν να κάνουν καιρό νίκη τους κάνει πιο «διψασμένους» και πιο επικίνδυνους. «Δεν έχουν άλλα περιθώρια θα έρθουν για να ρεφάρουν» και «εμείς πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας».

Κρίνεται του Ντίντακ

Σήμερα είναι σημαντική ημέρα για την κατάσταση του Ντίντακ Βίλα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, ο οποίος ήταν βασικός κόντρα στη Βέροια, υπέστη κάκωση μεταταρσίου στο αριστερό άκρο του ποδιού του και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα χθες, καθώς δέχθηκε μια δυνατή κλωτσιά. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα, αν τα καταφέρει θα τον υπολογίζει ο 39χρονο τεχνικός. Διαφορετικά ο Άρης Σοϊλέδης θα είναι στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News