default-image

Πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Σούστερ

Αθλητισμός
Πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Σούστερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν κουραστεί να διαψεύδουν από τον Παναθηναϊκό τα περί αντικατάστασης του Γιάννη Αναστασίου. Η διοίκηση της ΠΑΕ εξακολουθεί να παρέχει πλήρη στήριξη στον 42χρονο προπονητή, ωστόσο η χθεσινή επίσκεψη του Μπερντ Σούστερ στο Κορωπί, λίγες ώρες αφότου χάλασε το deal με την ΕΠΟ για την Εθνική, «γέννησε» νέα σενάρια.

Αυτά δεν έχουν καμία απολύτως βάση, αφού ο Γερμανός προπονητής απλώς πήγε να δει την προπόνηση και το φιλικό με την Αργυρούπολη, ενώ συνομίλησε και με τον άνθρωπο που… υποτίθεται μπορεί να αντικαταστήσει.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη το Σάββατο. Ο Σωτήρης Νίνης θα είναι σίγουρα στην αποστολή, έχοντα ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά είναι αμφίβολο αν μετά από απραξία αρκετών ημερών θα μπει και στο βασικό σχήμα. Σίγουρα εκτός είναι οι Εσιέν και Βέμερ, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Λουντ.

Ο Σάντσεθ, που είναι επίσης διαθέσιμος, δύσκολα θα «εκτοπίσει» από το βασικό σχήμα κάποιον από το δίδυμο Ταυλαρίδη-Τελάντερ, που έχουν κρατήσει το μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News