default-image

Περιμένει τον Βίτορ ο Τούντορ

Ποδόσφαιρο
Περιμένει τον Βίτορ ο Τούντορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Μιγκέλ Βίτορ περιμένει ο Ιγκόρ Τούντορ, καταστρώνοντας τα πλάνα του για το σπουδαίο ματς με την Ντόρτμουντ για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Ο Πορτογάλος στόπερ δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (έγινε αλλαγή στο 70ο λεπτό) και χθες έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο. Η πρώτη διάγνωση που έκανε το ιατρικό τιμ ανέφερε ότι πρόκειται για κάκωση στο γόνατο. Ο 26χρονος αμυντικός ένιωθε ενοχλήσεις τη Δευτέρα και αργά το βράδυ υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης με αγωνία, καθώς ο Βίτορ είναι από τα βασικά εργαλεία του Κροάτη τεχνικού στο ξεκίνημα της σεζόν. Αν τεθεί εκτός τότε θα χρησιμοποιήσει ως δεξί στόπερ τον Ρικάρντο Κόστα ο 37χρονος τεχνικός και λίμπερο θα είναι ο Τζιόλης. Βεβαίως μετά τους Γερμανούς ακολουθεί και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Παράλληλα, υπάρχουν ακόμη δύο προβλήματα, αλλά δεν μοιάζουν τόσο σοβαρά. Οι Μακ και Πέλκας ταλαιπωρούνται από ίωση και χθες έκαναν ειδικό πρόγραμμα, καθώς εμφάνισαν αδυναμία. Σήμερα, θα φανεί αν πρέπει να «πονοκεφαλιάσει» και για τις δυο αυτές περιπτώσεις ο Τούντορ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News