default-image

Ο Ολλανδός Νάιχαους στο Άρσεναλ- Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Ο Ολλανδός Νάιχαους στο Άρσεναλ- Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπας Νάιχαους θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο την προσεχή Τρίτη, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο 38χρονος Ολλανδός ρέφερι, που είναι χασάπης στο επάγγελμα, είχε «σφυρίξει» στις 19 Οκτωβρίου του 2011 στη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών επί της Ντόρτμουντ με 3-1 για την ίδια διοργάνωση.

Στις 30 Νοεμβρίου του 2011 ήταν διαιτητής στη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ στο Λονδίνο με 2-1 για το Europa League, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου του 2010 ήταν στο ΑΕΚ-Χάιντουκ 3-1.

Αρνητική δημοσιότητα είχε αποκτήσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2011, όταν είχε αποβάλει τον τερματοφύλακα της Άλκμααρ , Εστέμπαν Αλβαράδο, σε αγώνα Κυπέλλου με τον Άγιαξ επειδή αντέδρασε και χτύπησε οπαδό του «Αίαντα» που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και του επιτέθηκε. Τότε η Άλκμααρ είχε αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας από το γήπεδο.

Φέτος δεν έχει ακόμη διευθύνει αγώνα στο Champions League, αλλά ήταν στο Καϊράτ Αλμάτι-Μπορντό 2-1 στα play offs του Europa League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News