default-image

Κάλεσε τον Μαρινάκη στην Τούμπα ο Σαββίδης

Ποδόσφαιρο
Κάλεσε τον Μαρινάκη στην Τούμπα ο Σαββίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιβάν Σαββίδης είδε το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είπε :

"Δέχτηκα με μεγάλη χαρά τον φίλο μου. Αποφασίσαμε να δούμε μαζί το ματς. Μετά το παιχνίδι του ζήτησα συγγνώμη και του είπα ότι ένας από τους δυο μας έπρεπε να στεναχωρηθεί. Του είπα ότι χαίρομαι που στεναχωρήθηκες εσύ. Για εμάς ήταν πολύ σημαντική νίκη, πολύ σημαντική νίκη για τους φιλάθλους μας για να λάβουν την ικανοποίηση. Δεν θα επηρεάσει τη φιλία μας και την σχέση μας. Εγώ έχω συνδέσει τη ζωή μου με τον ΠΑΟΚ και όλο αυτό το χρόνο, μπορώ να πω ότι όσους βαθμούς πήραμε τους κερδίσαμε μόνοι μας. Η συνείδηση του ΠΑΟΚ είναι καθαρή και ο ΠΑΟΚ απαιτεί την ίδια συμπεριφορά σε όλες τις ομάδες.

Δε σταματάω, είμαι χαρούμενος που στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Όταν ανέβηκα πρώτη φορά σε αυτό τον όροφο, είχα συγκλονιστεί. Είπα να καλέσουν τον πρόεδρο του αντιπάλου να δούμε το ποδόσφαιρο μαζί και μου είπαν ότι αυτό δε μπορεί να συμβεί. Ρώτησα γιατί δε μπορούμε να καθίσουμε να δούμε ένα παιχνίδι μαζί;

Μετά από αυτό, εγώ παρακολούθησα τα ματς με τον κ. Αλαφούζο, με τον πρόεδρο των Ιωαννίνων, με τον πρόεδρο της Βέροιας με τον κ. Μελισσανίδη. Με όποια ομάδα και να παίζουμε, ο πρόεδρος της ομάδας αυτής είναι επίτιμος φιλοξενούμενος δικός μου. Και ο κύριος Μαρινάκης όταν ήρθε εδώ, εγώ τον προσκάλεσα στη σουίτα μου και μάλιστα εγώ προσωπικά πάω και τους ζητάω να έρθουν. Ετσι μας έχουν αναθρέψει εμάς τους Πόντιους. Βεβαίως προσκαλώ μέσω της τηλεόρασης τον κ. Μαρινάκη να έρθει στη σουίτα μου να δούμε μαζί το ματς. Εμείς θα αλλάξουμε την αντιμετώπιση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη Ρωσία λένε «εμείς θα αναγκάσουμε να μας σέβονται». Και ο ΠΑΟΚ θα αναγκάσει να σέβονται τον ΠΑΟΚ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News