default-image

Ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό ο Λάφερτι

Αθλητισμός
Ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό ο Λάφερτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι το όνομα του Κάιλ Λάφερτι, μπορεί να έπαιξε έντονα για την ΑΕΚ, ωστόσο ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός που σκόραρε εναντίων της εθνικής στο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2016, φαίνεται πως απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πράσινη», ο Λάφερτι που βρισκόταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «τρυφιλλιού» το καλοκαίρι, εξακολουθεί να απασχολεί και να ενδιαφέρει το σύλλογο, που εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παρόλο που το καλοκαίρι, οι επαφές μεταξύ ομάδας και παίκτη «πάγωσαν», το όνομα του επανήλθε στο μεταγραφικό προσκήνιο, όταν άρχισε να πιέζει η Γκενκ για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, οπότε στον Παναθηναϊκό έψαχναν μια εναλλακτική λύση.

Μάλιστα, οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας, είχαν επαφές με τη Νόριτς για το δανεισμό του παίκτη, αν και το θέμα δεν προχώρησε, αφού ο Καρέλης παρέμεινε τελικά στο Κορωπί.

Το ενδιαφέρον για τον Λάφερτι όμως παραμένει και στον Παναθηναϊκό ενδέχεται να εξετάσουν ξανά την περίπτωση του, τον προσεχή Γενάρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News