default-image

Βράζουν για το γήπεδο στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Βράζουν για το γήπεδο στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την παράταση 45 ημερών που δόθηκε στη δημόσια διαβούλευση για την περιβαλλοντική μελέτη που αφορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι»… βράζουν.

Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη απόφαση υπογράφηκε δύο μέρες πριν τις εκλογές από τη γενική γραμματέα του ΥΠΑΠΕΝ, που διορίστηκε από υπηρεσιακή κυβέρνηση και κατά τους ανθρώπους της «Ένωσης» εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος-όπως αναφέρουν-είχε τη δυνατότητα από τον Απρίλιο να εξετάσει τις μελέτες, αλλά προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και ζήτησε παράταση επικαλούμενος τη θερινή ραστώνη.

Στην ΑΕΚ τονίζουν πως σέβονται την απόφαση που λήφθηκε, ωστόσο από τη στιγμή που δεν αποτελεί άρθρο του συντάγματος μπορεί να ακυρωθεί ή να μετατραπεί με νεότερη απόφαση του νέου υπουργού ή γενικού γραμματέα που θα οριστεί από τη νέα κυβέρνηση μετά τις χθεσινές εκλογές. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν να δοθεί μία λύση και να μη χρειαστεί να περιμένουν για άλλο ένα δίμηνο.

Δύο πλάνα από Δέλλα

Δύο συστήματα, με μια διαφοροποίηση σε επίπεδο προσώπων, εξετάζει ο Τραϊανός Δέλλας για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη (20:30). Ο «Κολοσσός» βρίσκεται σε δίλημμα μεταξύ του 4-2-3-1 και του 4-3-3. Στο 4-2-3-1 οι Γιόχανσον και Σιμόες ήταν τα κεντρικά χαφ, με τον Μπουονανότε σε ρόλο επιτελικού, τον Πλατέλλα και τον Βάργκας στις πτέρυγες και τον Αραβίδη σέντερ φορ.

 Στο 4-3-3, ο Γιόχανσον είναι αμυντικό χαφ, με τους Ανάκογλου και Σιμόες σε ρόλο εσωτερικών μέσων και επιθετική τριάδα τους Μπουονανότε, Βάργκας και Αραβίδη. Σε κάθε περίπτωση σταθερή είναι η άμυνα, με τους Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο, Γκάλο και Σοϊλέδη, ενώ τερματοφύλακας παραμένει ο Μπαρόχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News