default-image

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό, σε δύσκολη θέση ο Αναστασίου

Αθλητισμός
Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό, σε δύσκολη θέση ο Αναστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξελίξεις ακόμη και εντός της ημέρας είναι πιθανό να σημειωθούν στον Παναθηναϊκό, ύστερα από χθεσινή ήττα (1-0) της ομάδας από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το πρόσωπο που έχει επικεντρωθεί η κριτική του κόσμου του «τριφυλλιού» είναι ο Γιάννης Αναστασίου, αφού η ομάδα φαίνεται να παίζει χωρίς πλάνο και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση που έχει παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα στους «πράσινους».

Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της ομάδας που ζητούν άμεσα την απομάκρυνση του 42χρονου προπονητή, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί και η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως γράφει η «Πράσινη», χθες το βράδυ υπήρξε συζήτηση μεταξύ των κ.κ. Φύσσα, Βόκολο, Σαραβάκου και Αναστασίου για την κακή εικόνα της ομάδας, ενώ επικρατεί η άποψη πως η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ πριν χαθούν οι όποιες ελπίδες υπάρχουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ενώ στόχος είναι και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ένταση στα αποδυτήρια

Πολύ άσχημη ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού λίγο μετά τη λήξη την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τα νεύρα όλων ήταν τεντωμένα και, σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, το όλο σκηνικό θύμιζε σε μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα που υπήρχε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, μόνο που αυτή τη φορά δεν υπήρχαν οπαδοί του «τριφυλλιού» για να ασκήσουν έντονη κριτική στον προπονητή και τους παίκτες.

Το κλίμα στα «πράσινα» αποδυτήρια ήταν ιδιαίτερα βαρύ, ενώ οι συζητήσεις ήταν αρκετά έντονες και οι συζητήσεις για τον καταλογισμό ευθυνών δεν ήταν σε πολιτισμένο επίπεδο.

Από την πλευρά του, οι κ.κ. Σαραβάκος, Φύσσας και Βόκολος παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προβληματισμένοι για την εικόνα της ομάδας, ενώ ο πρώτος ήταν «σκασμένος» και είχε τετ-α-τετ με τους άλλους δύο και συζητούσαν για το πώς μπορεί να αλλάξει ηκ κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News