default-image

Mε Μπεσίκτας απόψε ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Mε Μπεσίκτας απόψε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο – και ίσως το μοναδικό – φιλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Μπεσίκτας στο Φάληρο (21:00, Novasports 1).

Οι Πειραιώτες έχουν ως στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, ενώ παράλληλα να σημειώσουν περαιτέρω σημάδια βελτίωσης εν όψει της αντίστροφης μέτρησης για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Μάρκο Σίλβα στο νέο του «σπίτι», την ώρα που θα περιμένει να δει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Φανέλα βασικού αναμένεται να έχουν ο Πάρντο και ο Φινμπόγκασον, ενώ ο Καπίνο για πρώτη φορά ενδέχεται να υπερασπιστεί και εκείνος την «ερυθρόλευκη» εστία μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Αυλωνίτη και Σαλίνο.

Στα χαφ θα παίξουν ο Μπουχαλάκης και ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Πάρντο και ο Ντουρμάζ με τον Φορτούνη πίσω από τον Χάρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Βούρος, Μαζουακού, Κασάμι, Φουστέρ, Ντοσεβί, Πουλίδο, Ζντιέλαρ, Φινμπόγκασον και Σάλιακας.

Εκτός είναι ο Τσόρι που δεν προπονήθηκε χθες και οι Τζανδάρης, Κολοβός και Γιαννιώτας, ενώ ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Καμπιάσο.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα με τους: Ζενγκίν, Γκουβένκ, Σαπάν, Μιλόσεβιτς, Κουρτουλούς, Τόσιτς, Τόρε, Σαχάν, Πεκτεμέκ, Χάτσινσον, Οζιάκουπ, Κουαρέσμα, Φράνκο, Ουϊσάλ, Φρέι, Γκουλούμ, Τοσούν, Κοϊμπάσι, Σισμάνογλου, Μότα, Μπεκ, Γκόμεζ, Ροντόλφο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News