default-image

Χωρίς τον Σάντσεθ στο Μπακού ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Χωρίς τον Σάντσεθ στο Μπακού ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, που δεν θα έχει διαθέσιμο τον Βίκτορ Σάντσεθ ούτε στον πρώτο αγώνα των play offs απέναντι στην Καμπάλα, στις 20 Αυγούστου στο Μπακού.

Η UEFA αύξησε σε δύο τις αγωνιστικές τιμωρίας του Ισπανού αμυντικού, που είχε αποβληθεί στο πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ κι έτσι ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στον παίκτη για το ματς του Αζερμπαϊτζάν, ενώ απών ΚΑΙ από τα δύο ματς θα είναι ο ανέτοιμος ακόμη Μικαέλ Εσιέν. Το παρήγορο είναι πως οι λύσεις στο κέντρο άμυνας αυξάνονται με την επάνοδο του Ράσμους Τελάντερ.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπάρχει δυσαρέσκεια για αυτή την απόφαση της UEFA, όπως και για εκείνη να αλλάξει την έδρα του πρώτου αγώνα με την Καμπάλα, που βάσει κλήρωσης ήταν να γίνει στη Λεωφόρο. Μετά την αλλαγή αυτή, οι «πράσινοι» μετά το κουραστικό ταξίδι στο Μπακού την Πέμπτη 20 Αυγούστου θα έχουν την Κυριακή που ακολουθεί δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το χθεσινό ρεπό, ενώ αναζητείται αντίπαλος για ένα φιλικό πριν το πρώτο ματς με την Καμπάλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News