default-image

Με Κλαμπ Μπριζ ο Παναθηναϊκός στον γ΄προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Αθλητισμός
Με Κλαμπ Μπριζ ο Παναθηναϊκός στον γ΄προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να χαμογελάει ο Παναθηναϊκός στην κλήρωσή του στα πλέι οφ του Champions League, αφού η βελγική Μπριζ βρέθηκε στο διάβα του και θα προσπαθήσει να την ξεπεράσει και να εξασφαλίσει σε πρώτη φάση την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου απέφυγε την Σαχτάρ Ντόνετσκ, τον Άγιαξ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Μονακό, πέφτοντας πάνω σε μια ομάδα που αντιμετώπισε πριν λίγες ημέρες σε φιλικό αγώνα όπου η Μπριζ επιβλήθηκε με 2-1. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί την πρόκριση στα πλέι οφ αρχικά και την επιστροφή στους ομίλους του θεσμού για πρώτη φορά μετά το 2011, έχοντας και μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Σε περίπτωση πρόκρισης θα εισπράξει 3.000.000 ευρώ, εκτός εάν προκριθεί και από τα πλέι οφ. Τότε εισπράττει 2.000.000 ευρώ συν όσα προβλέπονται από τους ομίλους, ήτοι εξασφαλισμένα 12.000.000 ευρώ. Ο αποκλεισμός από τον 3ο προκριματικό γύρο θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό 400.000 ευρώ και "εισιτήριο" για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 28-29 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί για τις 4-5 Αυγούστου, με το πρώτο ματς να είναι στη Λεωφόρο και η ρεβάνς στη βελγική πόλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News