default-image

Τούντορ: Έχουμε επτά μέρες να δουλέψουμε

Ποδόσφαιρο
Τούντορ: Έχουμε επτά μέρες να δουλέψουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην έλλειψη φυσικής κατάστασης αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες απέδωσε -κατά κύριο λόγο- ο Ιγκόρ Τούντορ την εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λοκομοτίβα. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως υπάρχουν ακόμη επτά μέρες για δουλειά, ώστε, να έρθει η πρόκριση στον επαναληπτικό.

Παράλληλα, σχολίασε την ετοιμότητα της Λοκομοτίβα σε αντίθεση με την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την εποχή η ομάδα του.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε να δουλέψουμε μία ακόμη εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι κάναμε κάτι λάθος σε τακτικό επίπεδο, αν και πρέπει να βελτιώσουμε και σε αυτό τον τομέα κάποια πράγματα, αλλά ήμασταν πίσω σε φυσική κατάσταση. Αυτό είναι το θέμα που πρέπει να βελτιώσουμε αυτή την εποχή, αλλά θα πρέπει να πω ότι η Λοκομοτίβα είναι καλή ομάδα και εάν δεν παίξεις καλά με κάθε ομάδα θα έχεις προβλήματα. Πάντα μετά από μία ήττα και ένα παιχνίδι έχεις σκέψεις για να αλλάξεις ορισμένα πράγματα, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι έτσι. Αυτό που μετρά για μένα είναι ότι θα έχουμε επτά ημέρες ακόμη για να δουλέψουμε».

Για τις επιλογές που έχει: «Σήμερα δημιουργήσαμε 5-6 κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Αυτό είναι το ρόστερ, αλλά δεν είναι λογικό να έχεις παίκτες που έχουν μόνο 10 μέρες στα πόδια τους. Ήταν και δικό μου θέμα επιλογής, θα μπορούσα να βάλω πιο νωρίς παιδιά όπως ο Μυστακίδης και ο Χαρίσης, αλλά ήθελα να έχω μέσα και παίκτες με περισσότερη ποιότητα και εμπειρία».

Για Λούκας και Περέιρα: «Αυτό το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με την φιλοσοφία μου και αυτό που πιστεύω για τους δύο ποδοσφαιριστές».

Για την Λοκομοτίβ: «Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι ήταν κοντά στο μάξιμουμ της ποιότητάς τους, εμείς ούτε καν το πλησιάσαμε, οπότε νομίζω ότι η εικόνα θα είναι πολύ διαφορετική η εικόνα».

Για την αμυντική παρουσία της ομάδας: «Θα μπορούσα να ξεκινήσω Μαντούρο και Χαρίση που ήταν καλύτεροι από φυσική κατάσταση, αλλά επέλεξα να ξεκινήσω Τζιόλη και Κάτσε για να υπάρχει περισσότερη ποιότητα. Είδα μερικά πράγματα, θα περίμενα όμως την ομάδα μου να είναι πιο φρέσκια. Ίσως έχει σημασία και το γεγονός ότι ήμασταν στην Ολλανδία με 20 βαθμούς θερμοκρασία και ήρθαμε εδώ που τα πράγματα ήταν διαφορετικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News