default-image

Κοντά στον Καπίνο ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Κοντά στον Καπίνο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέφανου Καπίνο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι νταμπλούχοι, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ήρθαν σε συμφωνία με την Μάιντς λίγο μετά τα μεσάνυχτα για αγορά του 21χρονου τερματοφύλακα και πλέον απομένει το «ναι» του παίκτη για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ύψους 1,96 μ. πορτιέρο αποκτήθηκε από τον γερμανικό σύλλογο το καλοκαίρι του 2014 και μπήκαν στα ταμεία των «πράσινων» περίπου 2,3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ελάχιστα με τη φανέλα της Μάιντς. Συγκεκριμένα έπαιξε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Bundesliga κόντρα στην Χέρτα (ήττα με 2-0), μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, λόγω αποβολής του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας του, Λόρις Κάριους.

Επίσης, έπαιξε και στην 21η αγωνιστική, κόντρα στην Ντόρτμουντ (ήττα με 4-2), καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο συμπαίκτης του λόγω της αποβολής.

Αν ολοκληρωθεί τελικά η συγκεκριμένη μεταγραφή, μπορεί να συνδυαστεί (θεωρητικά) και με τον μέλλον του Ρομπέρτο στο λιμάνι, για τον οποίον έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Υπενθυμίζεται πάντως, πως είχε δημιουργηθεί κενό στον «άσο» μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, καθώς αποχώρησε ο Μπάλας Μέγερι, που αποτελούσε εναλλακτική λύση του Ισπανού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News