default-image

Ποιοι από τον ΠΑΟΚ θα πάνε στο Ζάγκρεμπ

Ποδόσφαιρο
Ποιοι από τον ΠΑΟΚ θα πάνε στο Ζάγκρεμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστηρός και... ανυποχώρητος σε θέματα πειθαρχίας έδειξε εκ νέου ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης κόουτς όχι μόνο έστειλε τους Λούκας και Περέιρα να προπονηθούν μόνοι (μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσαν), αλλά τους έκοψε και απ' την πρώτη αποστολή της χρονιάς.

Οι δύο μεσοεπιθετικοί δεν βρίσκονται στους «εκλεκτούς» που θα πετάξουν για Ζάγκρεμπ με αφορμή το πρώτο ματς με την Λοκομοτίβα (την Πέμπτη 16/7), στα πλαίσια των προκριματικών του Europa League.

Έτσι αμφότεροι θα ταξιδέψουν σήμερα  στις 12:45 από Ντίσελντορφ για Θεσσαλονίκη και θα προπονηθούν στις 19:00 στην Τούμπα. Εξίσου εκτός έμειναν οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Παπαγιαννόπουλος, Μάρτενς, Γκολάσα και Νομπόα για λόγους τραυματισμού και μη αγωνιστικής ετοιμότητας.

Όσον αφορά τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή του Δικεφάλου του βορρά, προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης, το μεσημέρι θα μεταβούν οδικώς στο Ντίσελντορφ, απ’ όπου με πτήση τσάρτερ θα πετάξουν στις 17:30 για Κροατία.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Κ.Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Μακ, Μυστακίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News