default-image

Αναζητά τερματοφύλακα η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Αναζητά τερματοφύλακα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι χθες η ΑΕΚ έδειχνε να έχει σε πρώτο πλάνο τον Άλεν Μπαρόχα για να πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου ήταν σε συζητήσεις με τον Χάβι Βάρας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», από χθες έχει προκύψει ένα νέο όνομα για τον «άσο».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει πως η «Ένωση» έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον παίκτη, ο οποίος ήταν στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τώρα φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα στην περίπτωσή του.

Ο Μπαρόχα φαίνεται πως παραμένει το φαβορί για τους «κιτρινόμαυρους», αφού οι διαπραγματεύσεις δείχνουν να είναι σε προχωρημένο στάδιο και μένει να φανεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον νέο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Παράλληλα, δεν έχει «τελειώσει» και ο Βάρας για την «Ένωση» και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις παίκτες για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα.

Περιμένει Μάνταλο

Από κει και πέρα στην ΑΕΚ περιμένουν  τον Πέτρο Μάνταλο. Ο MVP των «κιτρινόμαυρων» έχει ακόμα αρκετό δρόμο στην αποθεραπεία του, ωστόσο η εικόνα του στις δυο πρώτες μέρες της προετοιμασίας μόνο χαμόγελα έχει σκορπίσει στον Τραϊανό Δέλλα και τους συμπαίκτες του.

Ο Μάνταλος ακολουθεί με ζήλο το ατομικό του πρόγραμμα υπό τον Νίκο Πανταζή, ενώ θα ταξιδέψει κανονικότατα με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία. Μπορεί λοιπόν εκεί να μη συμμετάσχει στα φιλικά, αλλά τη δεύτερη βδομάδα αναμένεται ν’ ανεβάσει ρυθμούς.

Χωρίς φυσικά να ληφθεί κανένα ρίσκο από την πλευρά του ή απ’ την πλευρά του ιατρικού επιτελείου και με στόχο να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News