default-image

Στην Αθήνα σήμερα ο Σίλβα, πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Στην Αθήνα σήμερα ο Σίλβα, πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τα βρήκε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη λύση της συνεργασίας τους και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να υπογράψει διετές (1+1) συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, με τους οποίους στοχεύει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να διακριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο 38χρονος προπονητής αναμένεται να αποφασίσει εκείνος για τις τελευταίες προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας, αλλά όλα δείχνουν πως έχει γίνει μία προεργασία ανάμεσα στον Σίλβα και τη διοίκηση. Ο Νενέ έχει προαναγγείλει τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Ντιόπ.

«Τα σκάει» για Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς φαίνεται πως είναι το μεγάλο «όνομα» που επιχειρεί να αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Όπως γράφει και ο «Γαύρος», καθημερινά αυξάνονται οι πιθανότητες για την επιστροφή του Βέλγου φορ στους Πειραιώτες, οι οποίοι δείχνουν έτοιμοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για να κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο.

Μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων, όπως η Τότεναμ, η Μονακό και η Φενερμπαχτσέ. Σημαντικό ρόλο σε όλες τις συζητήσεις που έχει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους η διοίκηση παίζει η κατάσταση στη χώρα, αν και ο Ρομπέρτο φρόντισε να καθησυχάσει και τους συμπατριώτες του.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ο «Πρωταθλητής» αναφέρει πως θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ συνολικά. Δηλαδή, τα χρήματα που θα πάρει η Έβερτον από την παραχώρηση του Μιραλάς, τις απολαβές του Βέλγου και την εφορία.

Τελειώνει και του Γούτα

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα και στην υπόθεση του Δημήτρη Γούτα, καθώς ο Ολυμπιακός προσφέρει 800.000 ευρώ στη Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του 21χρονου στόπερ που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στην ακριτική ομάδα.

Αν και οι Ακρίτες είχαν και καλύτερες προτάσεις για τον παίκτη (υπάρχουν πληροφορίες μέχρι και για 1 εκατ. ευρώ από την Άντερλεχτ), εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα τοποθετηθεί στο συμβόλαιο του παίκτη και αγγίζει το 30% στην περίπτωση που πωληθεί σε άλλη ομάδα στο μέλλον!

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News