default-image

Δεν υπολογίζει Σαρρή και άλλους τρεις ο Δέλλας

Ποδόσφαιρο
Δεν υπολογίζει Σαρρή και άλλους τρεις ο Δέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Δευτέρα… σηκώνουν μανίκια στην ΑΕΚ. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε την Κυριακή το πρόγραμμα της πρώτης μέρας προπονήσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή τους, οι «κιτρινόμαυροι» ενημερώνουν πως οι Καραγκιολίδης, Ρόβας, Ντούνης και Σαρρής έχουν άδεια μέχρι τις 19 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζονται από τον Τραϊανό Δέλλα για νέα σεζόν. Όσον αφορά τον Αμπλαγέ Φαγέ, η απουσία του δικαιολογείται λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την Ολυμπιακή ομάδα της Σενεγάλης.

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων θα βρίσκεται κανονικά και ο Θέσαρ Άρθο. Ο Ισπανός αμυντικός πάτησε… το πόδι του στην Αθήνα για μόνιμη -πλέον- εγκατάσταση το απόγευμα της Κυριακής και θα πάρει μέρος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην πρώτη προπόνηση.

«Ξεκίνημα στη νέα σεζόν

Στις οχτώ το πρωί της Δευτέρας κεκλεισμένων των θυρών είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2015-16.

Σε σχέση με το υπάρχον ρόστερ θα απουσιάσουν οι Φώτης Καραγκιολίδης, Γιώργος Σαρρής, Βασίλης Ρόβας και Μάρκος Ντούνης στους οποίους έχει δοθεί άδεια μέχρι τις 19 Ιουλίου καθώς και ο Αμπλαγιέ Φαγιέ που έχει υποχρεώσεις με την ολυμπιακή ομάδα της Σενεγάλης. Από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές θα απουσιάσει ο Ρόναλντ Βάργκας, που έχει μεγαλύτερη άδεια, και θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από τη χώρα μας.

Το απόγευμα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και την προπόνηση, που θα αρχίσει στις 19.00, θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι του Τύπου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News