default-image

Καλαϊτζίδης και Καλογέρης καταθέτουν με υπόμνημα

Ποδόσφαιρο
Καλαϊτζίδης και Καλογέρης καταθέτουν με υπόμνημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 11:00 θα εκδικάσει για δεύτερη φορά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια που έληξε 3-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων», το οποίο έχει χαρακτηριστεί ύποπτο προς χειραγώγηση και η απόφαση αναμένεται να προκύψει εντός της ημέρας.

Μεταξύ των 17 που έχουν κληθεί για να καταθέσουν για το εν λόγω ματς συμπεριλαμβάνονται και οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Αλέξανδρος Καλογέρης και σύμφωνα με τη «SportDay», αμφότεροι θα απολογηθούν μέσω γραπτού υπομνήματος και όχι αυτοπροσώπως.

Να θυμίσουμε ότι σε ποινικό επίπεδο και οι δύο ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς είχαν υποστηρίξει ότι ενημερώθηκαν ότι έπρεπε να ηττηθούν και μάλιστα με 3-0.

Στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Super League η ομάδα της Βέροιας που κατηγορείται στη συγκεκριμένη υπόθεση είχε απαλλαχθεί λόγω αμφιβολιών, αλλά στη συνέχεια ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς άσκησε έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης, με αποτέλεσμα η υπόθεση να επανεξεταστεί.

Κάτι τέτοιο συνέβη στις 3 Ιουνίου, αλλά λόγω διαφωνίας των μελών της Επιτροπής, η υπόθεση επανεξετάζεται σήμερα και έχουν κληθεί μάλιστα 17 μάρτυρες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News