default-image

Κοινό μέτωπο Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης

Αθλητισμός
Κοινό μέτωπο Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης συναντήθηκαν και είχαν εκτεταμένη συζήτηση για όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για ώρα κι έδειξαν να συμφωνούν πως η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν υπάρχει πια… γυρισμός. Κουβέντιασαν για τις δικαστικές εξελίξεις, αλλά και θέματα διαιτησίας και τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν για να ξεκινήσει και να διεξαχθεί με ισονομία το νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συμφώνησαν παρά τις αγωνιστικές διαφορές τους στο να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο κατά των ενεργειών της Super League και της ΕΠΟ απαιτώντας το… παιχνίδι να παίζεται με διαφορετικούς όρους από αυτούς που ισχύουν τη δεδομένη στιγμή. Οι διοικητικοί ηγέτες των τριών μεγάλων συλλόγων συμφωνούν πως η παρούσα κατάσταση είναι πέραν κάθε ορίου και δεν νοείται να συνεχιστεί, ενώ δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε κοινές (αντι)δράσεις για να αλλάξει το «τοπίο».

Σκέφτεται να μην κατέβει ο Παναθηναϊκός

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «φωνάζει» και σίγουρα δεν αποτελεί απλώς μια «απειλή»!

Λίγη ώρα μετά το κρίσιμο ραντεβού που είχαν Αλαφούζος-Μελισσανίδης-Σαββίδης, στον Παναθηναϊκό πήραν σαφή θέση για τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι πράσινοι: «Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να μην κατέβουμε στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του»!

Στο τριφύλλι έχουν ξεκαθαρίσει πολλάκις πως επιθυμούν την απόλυτη εξυγίανση, προκειμένου το «παιχνίδι» να παίζεται επί ίσοις όροις.

Και η σημερινή επίσημη τοποθέτηση δεν είναι απλώς μια πίεση προς τις Αρχές -λόγω και της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» που ξετυλίγεται- αλλά και μια υπενθύμιση για ακραίες αντιδράσεις αν δεν φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News